ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝ !! 30-35 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ !!


Σύμφωνα με τους χάρτες του συστήματα-μοντέλο πρόβλεψης καιρού ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ιδιαίτερα κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της σημερινής ημέρας, πολλές περιοχές σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη, θα πρέπει να δουν χιονοπτώσεις-χιονοστρώσεις ακόμα και άνω των 20-25 εκατοστών τοπικά ίσως και 30 εκατοστών σε πεδινά και παραθαλάσσια.
Μάλιστα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές το χιόνι δεν αποκλείεται να αγγίξει και το μισό μέτρο. Δείτε παρακάτω τους αποκλειστικούς χάρτες του συστήματος ΠΟΣΕΙΔΩΝ, το οποίο να διευκρινίσουμε πως έπεσε 100% μέσα στην πρόβλεψη του για τα χιόνια στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Θράκη χτες, ενώ πρόβλεψε με απόλυτη επιτυχία και την χιονόπτωση-χιονόστρωση στην Θεσσαλονίκη.

Λαμβάνοντας τους παραπάνω παράγοντες υπόψη και βάση της γενικότερης εικόνας που δίνουν όλα τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, εκτιμούμε εδώ στο πως σήμερα θα χιονίσει περισσότερο από χτες και μάλιστα σε κάποιες περιοχές οι κάτοικοι το πρωί και το μεσημέρι, θα μείνουν άναυδοι με το χιόνι που θα δουν να πέφτει.ΧΑΡΤΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου